saskia emmerink webdesigner

"Born to be free, create & contribute"

Saskia Emmerink

saskia emmerink webdesigner

"Born to be free, create & contribute"

Saskia Emmerink

Al vroeg ondernemend

Als kleine meid, geboren in Hoorn, deed ik steevast drie dingen: urenlang tekenen, buiten het avontuur opzoeken en ondernemen (m'n tekeningen verkopen ;-). De Grafische School vond ik dan ook één groot feest en ging op m'n 16e enthousiast met m'n portfolio langs de deuren van dure reclamebureau's.

Niet de juiste topsport mentaliteit

Tussendoor voetbalde ik verdienstelijk, ik speelde in diverse zaal- en veld selecties, waaronder het Nederlands dameselftal, wat toen nog geen betaalvoetbal was. Ik deed dat met hart en ziel maar voelde niet de juiste topsport mentaliteit en besloot volledig te gaan voor m'n creatieve carrière.

Sabbatical

Na een carrière van 16 jaar als Grafisch Vormgever, Assistent Art Director & Studiomanager, lonkte het zelfstandig ondernemerschap. Na een flinke sabbatical, een indrukwekkende back-pack reis door India en mediterend in diverse ashram's, starte ik in februari 1995 m'n eigen studio.

Bijna burn-out

In de eerste 10 jaar werkte ik voor grote multinationals zoals TNT, Airmiles, P&O North Sea Ferries maar kreeg in 2004 bijna een burn-out, ondanks de passie voor m'n vak, ondanks m'n meditatieve beoefeningen en was een flinke waarschuwing. Ik was in brede zin verdienstelijk maar liet m'n agenda teveel door de grote opdrachtgevers en opdrachten leven.

Zelfontwikkeling als zakelijk fundament

De burn-out leerde me ook dat ik een diepere vervulling miste en begon in mijn vrije tijd te studeren. Ik deed succesvol diverse HBO coach- en trainers opleidingen: zoals HNLP, The Work, Energetische Psychologie & Body & Mind Language en gaf Identiteitstrainingen bij diverse beroepsverenigingen.

Volle zaal & volle aandacht

Tijdens de Identiteitstraining bij beroepsvereniging ViV

Tweeledig geraakt

Tijdens de opleidingen, die ik eerste instantie deed voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, werd ik tweeledig geraakt. Enerzijds door de passie die de coaches, trainers en therapeuten hadden en anderzijds omdat ze amper hun brood konden verdienden door niet onderscheidend genoeg zijn op de volle coachmarkt.

Vervulling voor verdiensten

Vanaf 2004 besloot ik mij enkel in te zetten voor deze gepassioneerde ondernemers waarbij ik de diepere vervulling vond die ik bij de multinationals miste. Ik liet ook het uurtje factuurtje werken los en ontwikkelde m'n eigen (dien/verdien) strategie om zonder kopzorgen te ondernemen en die ik jou ook graag gun/leer.
saskia emmerink webdesigner

Saskia was precies wat ik nodig had om mij een stevige spiegel voor te houden. Ik had niet kunnen bedenken dat ik nu vol vertrouwen een website, een academy en een community heb staan...


Hèlen Vink​​​​ - Miksang Fotografie